Nieuwezijds Voorburgwal 328  |  1012 RW Amsterdam  |    info@dakvanamsterdam.nl  |    020 333 7449

020 333 7449

Reviews

5 5 1
Enorm mooi uitzicht over mooi Amsterdam. Een aanrader!
★★★★★

4 5 1
Fijne, mooie en informele plek. Leuk personeel en de lunch was heerlijk!
★★★★☆

4 5 1
De Loft is een hele fijne brainstorm locatie voor groepen tot 10 mensen. Het ligt midden in Amsterdam en dat is al tof maar het uitzicht en het vele licht dat binnen komt bied extra goede inspiratie voor creatieve ideeën. Aanrader!
★★★★☆

5 5 1
Met onze groep (8 pers) hebben we een mega leuke avond op het Dak van Amsterdam gehad! Bedankt voor de flexibiliteit en de goede zorgen, zou het iedereen aanbevelen.
★★★★★

4 5 1
Zeer fijne locatie, met een prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam. Het Dak van Amsterdam stimuleert "je creatieve ik" en dat is zeer waardevol voor inspirerende brainstormsessies. Dikke aanrader!
★★★★☆

5 5 1
Super locatie, prachtig uitzicht over Amsterdam en van alle gemakken voorzien. Communicatie verliep soepel en snel. Helemaal tevreden!
★★★★★

5 5 1
Super gave locatie met prachtig uitzicht over Amsterdam. Inspirerende plek om te vergaderen. Organisatie was super flexibel en meedenkend. Aanrader!!
★★★★★

5 5 1
Mooi uitzicht, goede faciliteiten, uitstekende lunch. Gedurende het hele traject voor, tijdens en na de bijeenkomst uiterst snel en bekwaam in de communicatie. Kortom goed geregeld!
★★★★★

5 5 1
Mooie vergaderlocatie in Amsterdam met goede voorzieningen: Wifi, LCD scherm en Nespresso koffie. En een geweldig dakterras!
★★★★★

5 5 1
Prachtige locatie in Amsterdam met een geweldig uitzicht over (het centrum van) Amsterdam. Lunch is echt een aanrader, heerlijke royaal belegde broodjes. Service is ook goed, flexibel en behulpzaam personeel.
★★★★★

4 5 1
Mooie locatie. Super uitzicht.
★★★★☆

5 5 1
Wat een geweldige locatie(s) zijn er te boeken via deze organisatie. Altijd meedenkend en ontzettend flexibel. Ik ben er helemaal blij mee!
★★★★★

5 5 1
Onze Raad van Toezicht had hier een in alle opzichten inspirerende bijeenkomst. Een geweldige locatie en goed bereikbaar. Een absolute aanrader.
★★★★★

5 5 1
Onbetwist het mooiste uitzicht over Amsterdam. Inspirerende plek om te vergaderen, fijne faciliteiten midden in het centrum. Geweldige locatie voor meeting, workshop, fotoshoot met alle catering naar wens geregeld. Kortom TOP!
★★★★★

Laat ook een review achter

Velden met een zijn verplicht
Naam
Beoordeling
Toelichting
Top